قرار است از فعالیت آن دسته از دلالانی که بدون جواز کسب از اتحادیه مشاوران املاک یا مردم عادی، که در سایتهای مسکن قیمتها را اعلام میکنند، جلوگیری شود.
بعد از التهابات بازار مسکن و تغییرات قیمتی چه در خریدوفروش و چه در اجارهبها و افزایش روزانه آنها، به دستور دادستانی و ابلاغ پلیس فتا به سایتها و اپلیکیشنهای پربازدید خریدوفروش مسکن، امکان درج قیمت از این سایتها برداشته شد. اقدامی که به گمان بسیاری از کارشناسان میتواند در کوتاهمدت تا حدودی مشکلات را کم کند؛ اما در بلندمدت بهعنوان راهکار مطرح نیست و دلالان روشهای جدیدی برای ایجاد التهاب قیمتی در بازار مسکن ایجاد میکنند.
به گزارش مجله دلتا به نقل از خبر آنلاین رئیس اتحادیه مشاوران املاک استان تهران درباره جلسه دادستانی با تعدادی از سایتها و پایگاه های فروش ملک در خصوص شرایط درج قیمت مسکن در آگهیها گفت: «در این جلسه مقرر شد کد رهگیری در معاملات مسکن تقویت شده و آن دسته از معاملاتی که کد رهگیری دارند و مبایعهنامه امضا شده است، در اختیار سایتها و اپلیکیشنهای خریدوفروش مسکن قرار گیرد.»
مصطفی قلی خسروی افزود: «ما از شفافسازی در معاملات مسکن با استفاده از کد رهگیری حمایت میکنیم، چون از انجام معاملات صوری و غیرواقعی جلوگیری میکند. دادستانی هم این موضوع را تأیید کرده است و قرار شد سایتها هم این مقررات را رعایت کنند.»
وی در ادامه گفت: «هیچ مشاور املاک، بدون جواز کسب از اتحادیه مشاوران املاک، حق ندارد در سایتهای خریدوفروش مسکن، قیمتگذاری کند. قرار است از فعالیت آن دسته از دلالانی که بدون جواز کسب از اتحادیه مشاوران املاک یا مردم عادی که در سایتهای مسکن قیمتها را اعلام میکنند، جلوگیری شود.»
مصطفی قلی خسروی درباره سازوکار درج قیمت در سایتهای مسکن گفت: «طبق تصمیمی که در جلسه اخیر دادستانی اتخاذ شد، قرار است قیمت معاملات مسکنی که در روز قبل نهایی و مبایعهنامه امضا شده، به سایتها داده شود و اگر در آن منطقه بهعنوان مثال میانگین معاملات، متری 6 میلیون تومان بود، از درج قیمت پیشنهادی برای واحدهایی که مثلاً متری 9 میلیون تومان در آن منطقه از سوی فروشنده اعلام شده، جلوگیری شود.»
بیشتر بخوانید :
هتل ، آن هم برای زرافهها!
چرا قیمت مسکن هر روز بالا میرود؟
- ۹۸/۰۲/۲۲